Вашият пазарен съветник

Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 165.00 €/мт
Царевица MATIF 165.50 €/мт
Рапица MATIF 381.00 €/мт
Пшеница CBOT 463.00 ¢/b
Царевица СВОТ 364.00 ¢/b
Соя СВОТ 861.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 295.40 $/st
Соево масло СВОТ 28.65 ¢/lb
Канола Канада 459.60 к.дол/мт

GAFTA идва в България да говори за договори - резервирайте своето място днес

Обучителният семинар на GAFTA на 30 октомври 2019 ще се проведе като съпътстващо събитие в деня преди IV-тата конференция Зърнена Академия, която ще се състои на 31 октомври в хотел Интернационал, кк Златни пясъци край Варна.

Познавате ли Вашите GAFTA договори - 30 октомври 2019

Този еднодневен семинар е идеална възможност за професионалисти в областта на търговията, които искат да получат практически знания за договорите на GAFTA и как да прилагат законовите и търговски принципи в ежедневните сценарии в търговията.

Семинарът ще се води от главния юрисконсулт на GAFTA, Джонатан Уотърс. Джонатан е адвокат с над 30 години опит, като е консултирал клиенти, вариращи от такива, листвани на Лондонската фондова борса до малки и средни предприятия. Специализирал е в Международен арбитраж, разрешаване на спорове и търговски договори.

Семинарът ще включва преглед на английското договорно право (,на което се основават всички договори на GAFTA), анализ на ключовите клаузи на GAFTA, както и задълбочено разглеждане на редица важни теми като риск от контрагента, неизпълнение и щети, търговски съображения, разрешаване на спорове (включително арбитраж на GAFTA) и най-важните принципи - какво да правим и какво не - в процеса на договаряне.

*Езикът на този семинар ще бъде английски *

Кой трябва да присъства?

Този курс е насочен към професионалисти, за които:
  • e необходимо да разбират какво да очакват, когато се занимават с договорите на GAFTA в рамките на тяхната роля;
  • имат опит в търговията, но се нуждаят от практически, търговски и правни насоки относно основните принципи и характеристики на договорите на GAFTA;
  • интересуват се от бъдещи участия в GAFTA обучения;
  • искат да разберат по-добре основните правни и търговски принципи, на които се основават договорите на GAFTA и английското договорно право като цяло.

Дрескод
Дрескодът за обученията на GAFTA е ежедневен спортно-елегантен стил. Не се изискват костюми.

Как да се регистрирам?

Регистрациите за семинара на GAFTA се извършват и заплащат директно през сайта на GAFTA , отделно от записванията за конференция Зърнена Академия 2019. Участието в семинара  носи отстъпка от стандартната такса за участие в конференцията. За повече информация разгледайте уебсайта на Зърнена Академия.