Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 218.25 €/мт
Царевица MATIF 217.00 €/мт
Рапица MATIF 395.25 €/мт
Пшеница CBOT 594.25 ¢/b
Царевица СВОТ 594.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,299.75 ¢/b
Соев шрот СВОТ 393.40 $/st
Соево масло СВОТ 46.20 ¢/lb

EuroGrainHub Bucharest 2023 изпрати силно послание към света

EuroGrainHub Bucharest 2023 изпрати силно послание към света

Благодарим ви за участието в EuroGrainHub Букурещ 2023


МИСИЯ - УСПЕШНА:
СЪБИТИЕТО ПРИВЛЕЧЕ СЕНЗАЦИОННО ВНИМАНИЕ С НАД 600 УЧАСТНИЦИ, ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ОТ 385 КОМПАНИИ ОТ 36 СТРАНИ

ЗЪРНЕНАТА ИНДУСТРИЯ ИЗПРАТИ СИЛНОТО СИ ПОСЛАНИЕ КЪМ СВЕТА

Всички ние не можем да не се гордеем с това, че в такова предизвикателно време за цивилизования свят, нашата индустрия показа надеждна сила и пълна способност да посреща нуждите на хората да произвеждат, обработват и разпространяват стоките, необходими за поддържане на световната продоволствена сигурност.

Вашето участие в EURO GRAIN HUB Exchange & Forum привлече много по-голямо внимание към страните от Балканите и ЦИЕ, като започна дебати сред широка професионална аудитория относно най-новите тенденции в индустрията, цените на суровините и логистиката в Европа и света. Събитието изпрати своето силно послание, както бе споменато в официалната реч при откриването.
 


От целия екип на Агропортал като съорганизатори на EuroGrainHub Bucharest 2023 бихме искали искрено да благодарим на всички вас – нашите партньори, спонсори и участници, че ни помогнахте да превърнем идеята за EuroGrainHub в реалност.

Вашата подкрепа и доверие в нашите способности доведоха до удивителния успех на това грандиозно пролетно европейско зърнено събитие, което несъмнено ще повлияе на бъдещето на агробизнеса в ЦИЕ и балканските страни.

Вижте снимките от събитието и презентациите от уважаваните лектори в сайта на събитието.