Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 193.50 €/мт
Царевица MATIF 175.00 €/мт
Рапица MATIF 410.50 €/мт
Пшеница CBOT 571.00 ¢/b
Царевица СВОТ 413.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,134.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 331.30 $/st
Соево масло СВОТ 44.66 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 720.00 лв/мт

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum | БУКУРЕЩ 2023

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum | БУКУРЕЩ 2023
Имаме удоволствието да обявим старта на регистрациите за най-голямото европейско пролетно събитие на зърнения пазар.

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum | Букурещ 2023 ще бъде чудесна възможност за фермери, търговци, доставчици на суровини, брокери, животновъди, производители на зърно и фуражи, логистични фирми и други професионалисти от зърнената индустрия от Европа да се съберат и да обсъдят глобалните и регионални тенденции в агробизнеса. Освен изложение с щандове на водещи зърнени компании, програмата ще включва и конферентна част с участието на ключови лектори, разделени в няколко панелни дискусии, посветени на проблемите и тенденциите на зърнените пазари. Разбира се, посетителите на събитието ще имат чудесна възможност за осъществяване на контакти, срещайки се с най-добрите експерти в областта.

Конферентната част (зърненият форум) ще включва дискусии по теми като световната търговия със стоки, износ на зърно от страните от Централна и Източна Европа (Румъния, Украйна, България, Унгария, Сърбия и други), логистика и много други, като предстои да бъдат обявени и няколко работни семинари и обучения като паралелна програма.

EURO GRAIN HUB Exchange & Forum 2023 ще се проведе в бизнес и конферентен хотел JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Петзвездният JW Marriott Bucharest осигурява най-престижните пространства за събития, изложения и конференции в Букурещ. Високото технологично оборудване и луксозната и стилна обстановка насърчават участниците в събитието да комуникират помежду си, да изграждат нови контакти с колеги и партньори и да откриват нови бизнес възможности.

AgroPortal - като съорганизатор на събитието -  Ви приветстваме с добре дошли на това вълнуващо събитие, като очакваме с нетърпение заедно да научим за най-новите развития в света на агробизнеса и да комуникираме с колеги и партньори.

За повече информация и регистрации моля посетете страницата на събитието.