Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 208.50 €/мт
Царевица MATIF 205.25 €/мт
Рапица MATIF 440.00 €/мт
Пшеница CBOT 592.25 ¢/b
Царевица СВОТ 440.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,167.50 ¢/b
Соев шрот СВОТ 348.90 $/st
Соево масло СВОТ 44.56 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 815.00 лв/мт

Създаването на новата суперсила – Балканите, Черно море, Централна и Източна Европа ще обсъдим на EuroGrain Exchange 2024

Създаването на новата суперсила – Балканите, Черно море, Централна и Източна Европа ще обсъдим на EuroGrain Exchange 2024
Най-важната европейска пролетна зърнена борса – EuroGrain Exchange 2024, която ще се проведе за втора поредна година в столицата на Румъния на 10-11 април в Конгресния център на хотел Радисън Блу, предоставя изключителни възможности за търговци, фермери, преработватели, финансисти и всички други, заети в този ключов за глобалната икономика сектор.

Повече от 350 участници от над 28 държави вече се регистрираха, за да се възползват от впечатляващата програма, разделена на 5 дискусионни панела с участието на 28 първокласни лектори и 3 допълнителни ексклузивни дейности, част от Паралелната програма на събитието.

Включете се в откриващата сесия на EuroGrain Exchange 2024, на 10 април от 14 часа , която ще бъде на тема Централна и Източна Европа, Балканите и Черно море - разрушаване на мостове или възможност за изграждане на сътрудничества. Участниците - топ експерти от шест европейски държави – Сърбия, България, Германия, Румъния, Украйна и Унгария, ще обсъдят създаването на новата суперсила – Балканите, Черно море и ЦИЕ като ключ към бъдещата продоволствена устойчивост и сигурност в Европа и повторното свързване на Дунавския регион. Как да бъдем конкурентоспособни ще чуем от Стоян Вълев, изпълнителен директор на Грейнстор, България.
 
Участници и теми:

Модератор на панела:
Флорин Константин, Агекзекютив, Румъния | Чия е вината за ниските цени на Черноморското зърно?

Милан Зорич, СиЕйчЕс, Сърбия | Значимостта на речната търговия и презареждане на Дунавския регион.

Стоян Вълев, Грейнстор, България | Как да бъдем конкурентоспособни. Балканския начин.

Олександр Соловей, Спайк Брокерс, Украйна | Неизбежните трансформации на търговията и логистиката между ЕС и Украйна. Нещата могат само да се подобрят.

Золт Хорват, Густав Киндт, Унгария  |  ЖП търговия на зърно от Унгария.

Роман Вайнгард, Каргил, Германия   |  Полски пазар на зърно.


 
Не забравяйте, че регистрацията на EuroGrainExchange 2024 ви дава възможност да вземете участие и в обученията и събитията от паралелната програма:
  • AGA Partners ще представи ексклузивен обучителен семинар на тема: Навигиране в морето на правото – Поглед върху морската търговия и възникнали правни спорове | 10 април от 09:00ч.
  • Организирано посещение и среща с властите на най-големия зърнен терминал на Европа – пристанище Констанца | 9 април от 09:00ч.
  • Ексклузивен обучителен семинар на консултантската компания StoneX и европейската фондова борса Euronext, на тема: „Основи на управлението на ценовия риск“ | 10 април от 09:00ч.
Остават броени дни, в които все още можете да се възползвате от групови отстъпки при записване за събитието. Вижте пълния списък на вече регистриралите се участници и се присъединете към тях в това уникално събитие.

Ако имате въпроси или нужда от помощ и съдействие за регистрацията, моля не се колебайте да се свържете с нас на registrations@eurograinevents.com.