Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 259.25 €/мт
Царевица MATIF 253.75 €/мт
Рапица MATIF 457.00 €/мт
Пшеница CBOT 688.50 ¢/b
Царевица СВОТ 643.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,428.25 ¢/b
Соев шрот СВОТ 445.10 $/st
Соево масло СВОТ 53.27 ¢/lb

Румънската агролегенда Офелия Налбант е лектор в EuroGrainHub

Румънската агролегенда Офелия Налбант е лектор в EuroGrainHub
Великолепната петорка от лектори ще говори за торове, препарати, прецизно земеделие и фермерски стратегии
 


Каним Ви да разгледате панелните дискусии по ключови теми в зърнения сектор на EuroGrainHub Exchange & Forum в Букурещ между 27 и 28 април. Елате и чуйте първокласни панелни дискусии за тенденциите в зърнената индустрия, включващи разнообразие от теми за пазарите на зърно и маслодайни семена, който #EuroGrain2023 ще проведе този април в Букурещ!

Един от дискусионните панели ще е посветен пазарите на торове, препарати и семена, маржове, прецизно земеделие и фермерски стратегии. Панелът ще бъде модериран от Офелия Налбант – генерален мениджър на Borealis LAT, Румъния. Тя е истинска легенда в агробизнеса в Румъния. В тази групова дискусия ще участват още:
  • Жан Йонеску – Главен ръководител за Румъния и Молдова в Corteva Agriscience;
  • Флорин Константин – Основател и мениджър на Agxecutive, Румъния;
  • Трифон Василев - Мениджър Експорт в Екофол, България;
  • Иво Куманов - Главен изпълнителен директор и основател на НИК Смарт Машийнс, България.
Научете повече за брилянтните биографии на тези експерти на страницата на събитието и не пропускайте да се срещнете лично с тях в Букурещ.Освен дискусионни панели, #EuroGrainHub2023 предоставя и възможност за обучения в паралелната си програма под формата на ексклузивни обучителни семинари.
Водеща адвокатска кантора в международната търговия и арбитраж, AGA Partners (наградени през 2021 като Кантора на годината в арбитражни практики), ще проведе специален семинар като полудневен образователен курс, обхващащ най-важните въпроси, свързани с изпълнението на търговските договори и фрахтоване по време на война. Обучителният семинар озаглавен „ТЪРГОВСКИ ДОГОВОРИ И ФРАХТОВАНЕ: ИЗБЯГВАНЕ НА РИСКОВЕ“ ще включва темите свързани с основните проблеми при изпълнението на договори от момента на сключването им до получаване на плащане.

За да се регистрирате и изтеглите пълната програма на специалния семинар посетете сайта на EuroGrainHub Exchange & Forum.