Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 206.00 €/мт
Царевица MATIF 172.00 €/мт
Рапица MATIF 408.25 €/мт
Пшеница CBOT 573.50 ¢/b
Царевица СВОТ 399.75 ¢/b
Соя СВОТ 1,133.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 331.50 $/st
Соево масло СВОТ 44.02 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 750.00 лв/мт

Осигурете си билет за ранно записване, регистрацията за Euro Grain Exchange 2024 е вече отворена

Осигурете си билет за ранно записване, регистрацията за Euro Grain Exchange 2024 е вече отворена
Развълнувани сме да съобщим, че регистрацията за EURO GRAIN 2024 – най-важното пролетно събитие за зърнените пазари, е вече официално отворена! Ранобудните хващат най-добрите сделки! Възползвайте се от специалната РАННА такса до 15 февруари.
 
Защо да участвате?
 
Бъдете пред конкуренцията за пазара: Открийте най-актуалните данни и тенденции в динамичния свят на пазарите на зърно на #EuroGrain2024. Нашите експертни лектори ще предоставят задълбочени анализи, гарантирайки, че сте добре информирани и подготвени да се ориентирате в непрекъснато променящия се пейзаж.
 
Запознайте се с първокласни лектори: Потопете се в мъдростта и опита на пионерите в индустрията. Първокласният екип от лектори носи богатство от знания и реален опит от бизнеса на сцената, предлагайки безценни прозрения, които могат да помогнат в оформянето на вашите стратегии и вземане на правилните решения. Вижте нашия звезден екип от лектори /списъкът се разширява непрекъснато/.
 
Взаимодействайте с лидери в индустрията: Създайте връзки с колеги, експерти и потенциални партньори от сектора на агробизнеса от цяла Европа и извън нея. Нашето събитие предоставя уникална платформа за изграждане на взаимоотношения, обмен на идеи и проучване на възможности за сътрудничество.

Направете още една стъпка нагоре и резервирайте изложбен щанд. Ще покажете бранда си на видно място, ще привлечете ключови играчи и ще създадете значими връзки. Увеличете видимостта си и открийте нов свят от неповторими възможности за сътрудничество и бизнес. Вижте опциите за изложбен станд.