Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 208.50 €/мт
Царевица MATIF 205.25 €/мт
Рапица MATIF 440.00 €/мт
Пшеница CBOT 592.25 ¢/b
Царевица СВОТ 440.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,167.50 ¢/b
Соев шрот СВОТ 348.90 $/st
Соево масло СВОТ 44.56 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 815.00 лв/мт

Какво следва? Поглед в кристалната топка на EuroGrain Exchange 2024

Какво следва? Поглед в кристалната топка на EuroGrain Exchange 2024
Поглед към бъдещето - задълбочен анализ на глобалните икономически тенденции и търговските потоци на зърно и маслодайни семена.

Остават броени дни до изтичане на стандартната такса за участие на EuroGrainExchange 2024, най-важното пролетно събитие, посветено на търговията със зърнени и маслодайни култури, което ще се проведе на 10-11 април в Букурещ. Възползвайте се от груповите отстъпки, като се включите с вашите приятели!

Днес обръщаме внимание на поредния дискусионен панел в дневния ред на събитието, който ще бъде под надслов  „Фундаменти на икономиката или гледане в кристалната топка. В него на преден план ще бъдат изведени:
  • Значението на Черноморския регион като определящ фактор на цените.
  • Глобални тенденции и преформатиране на търговските потоци.
  • Макро заплахи, икономикa, валути, фондове и ... крипто валути. 
Участници и теми:

Модератор на панела:
Петър Димитров, Агрикор, България | Глобална макроикономика. Какво предстои по отношение на лихви, валути, акции, заетост и крипто

Ирина Озип, АПК Информ, Украйна | Украйна, Русия, Казахстан: Предизвикателствата през сезона и първи перспективи за 2024/25

Д-р Рори Деверел, Фрайърс репорт/Блек Сило, Ирландия | Разбиране на корелацията между фючърсите и глобалните пазарни цени на зърнените и маслодайни култури. Как и защо да променим търговските навици и стратегии

Напомняме и за паралелната програма на събитието, която ще даде възможност на заинтересованите да се включат в обучителни семинари, които ще проведат от AGA Partners, StoneX и Euronext, както и еднодневно посещение на пристанище Констанца.

Възползвайте се от два дни на интензивен нетуъркинг, дискусии с експерти и обмен на мнения, като си осигурете персонализирано пространство чрез фирмен щанд на 6-8 m² и допълнителни съоръжения в зависимост от избрания пакет.

За бърза ежедневна проверка на акцентите от събитието или най-новите актуализации на дневния ред, може да последвате EUROGRAINEXCHANGE в любимия си социален канал. Освен това, ако имате въпрос или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас.