Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF ***.** €/мт
Царевица MATIF ***.** €/мт
Рапица MATIF ***.** €/мт
Пшеница CBOT ***.** ¢/b
Царевица СВОТ ***.** ¢/b
Соя СВОТ ***.** ¢/b
Соев шрот СВОТ ***.** $/st
Соево масло СВОТ ***.** ¢/lb

Зърнена академия 2022 - макроикономически перспективи за бъдещето

Зърнена академия 2022 - макроикономически перспективи за бъдещето
Екипът на Агропортал Ви напомня, че все още можете да се регистрирате за Зърнена Академия 2022 на стандартната цена за участие

Днес ви представяме и последния, но не и по значение гост лектор на Зърнена Академия 2022, който ще представи изключително интересна и интригуваща презентация – Педро Дейнека.
Педро е партньор и съосновател на MD Commodities – глобална консултантска фирма за макроикономически и аграрни анализи с офиси в Бразилия и Съединените щати, която предоставя частни консултации на някои от най-големите производители, частни корпорации и публични агенции в Бразилия, притежаващи близо 10 млн. акра производствени земи в тази страна. Американски, азиатски и европейски клиенти също се доверяват на експертизата, която Педро и неговият екип предоставят, като всички са фокусирани върху прогнозирането и анализа на селскостопанските стоки и макроикономическите тенденции.
Педро завършва Magna Cum Laude от Университета в Охайо, САЩ със степен по Бизнес администрация, докато специализира Икономика и теория на финансовия пазар. Също така посещава Университета Маршал, докато следва MBA степен. Педро е добре познат в бразилските и международните медии, когато темата е селскостопански стоки – макроикономика. Работата му често се споменава в публикации на Bloomberg, Reuters, Valor Econômico, Financial Times и др., а също така е и търсен лектор по целия свят с уникалната способност да предава своя опит и да ангажира истински публиката на английски, португалски и испански език.

  • Презентацията на Педро Дейнека на Зърнена Академия 2022 ще бъде на тема:
Демографски пейзаж и икономика на храните през 2023 и след това: Може ли светът наистина да „остане“ без храна?
Предиобеден панел: Преглед на макрофакторите за 2022


 
Регистрация за участие - на сайта на конференция Зърнена Академия.