Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 206.00 €/мт
Царевица MATIF 172.00 €/мт
Рапица MATIF 408.25 €/мт
Пшеница CBOT 573.50 ¢/b
Царевица СВОТ 399.75 ¢/b
Соя СВОТ 1,133.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 331.50 $/st
Соево масло СВОТ 44.02 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 750.00 лв/мт

Запознайте се с нашия звезден екип от лектори и се учете от истински професионалисти

Запознайте се с нашия звезден екип от лектори и се учете от истински професионалисти
Подгответе се за вълнуваща среща на професионалисти в зърнената индустрия на #EuroGrainExchange 2024!
 

През април 2024 г. Букурещ отново ще бъде домакин на изключително събитие, посветено на проспериращата зърнена индустрия в Централна и Източна Европа. EuroGrainExchange 2024 е възможността да се потопите в сърцето на този динамичен сектор, където търговци, фермери, доставчици на суровини и професионалисти от индустрията се срещат, за да разговарят за бъдещето на зърнените пазари.
 
Събитието предлага уникален поглед към текущото състояние на европейските и световни зърнени пазари. На него ще имате възможност да се включите в оживени дискусии и разговори, чрез които да откриете нововъзникващите пазарни тенденции, както и възможностите за сътрудничество в този жизненоважен сегмент от селскостопанския сектор в Централна и Източна Европа.
 
EuroGrainExchange не е просто събитие, а оживена общност от ентусиасти на зърнени храни, място, където идеите и иновациите оживяват. Независимо дали сте производител, търговец или част от веригата за доставки, това събитие е вашият ключ към отключването на потенциала на зърнения бизнес в Източна и Централна Европа.
 
КЛЮЧОВИ АСПЕКТИ НА СЪБИТИЕТО
 
Аудитория: Аудиторията на събитието включва професионалисти от различни индустриални сектори и селскостопански компании, като фермери, търговци, експерти по логистика, преработватели, производители на суровини, специалисти по съхранение, специалисти по финанси и много други. Събитието през 2023 г. събра повече от 600 професионалисти от зърнената бизнес общност, дошли от 35 държави по Света.
 
Презентации от топ лектори: Съставът от лектори на EuroGrain2024, известни със своя опит и визионерски познания, ще споделят безценни прозрения, превръщайки събитието в неизпускаема възможност за придобиване на задълбочен поглед върху най-новите тенденции и развития в различни области. Сред лекторите са д-р Рори Деверел (Ирландия), Ирина Озип (Украйна), Дориана Миленкова (Холандия), Мехди Зерзери (Тунис) и много други експерти от Турция, Румъния, България, Сърбия, Гърция, Италия. [списъкът се допълва].
 
Нетуъркинг с лидери от индустрията: EuroGrainExchange предлага уникална платформа за своите участници за изграждане на взаимоотношения, обмен на идеи и проучване на възможности за сътрудничество. Те ще установят връзки с колеги, експерти и потенциални партньори в сектора на агробизнеса от цяла Европа и извън нея.
 
Посетителите на събитието могат да обогатят своето участие, като резервират изложбен щанд. Чрез него ще представят на видно място своята марка и ще имат възможност да привлекат ключови играчи, създавайки или заздравявайки  вече установени връзки. Вижте възможностите за изложбен щанд.
 
Свържете се с днешните лидери на индустрията и хората, които са готови да ръководят сектора на зърнените и маслодайни пазари в Централна и Източна Европа, Черноморския регион и Балканите.