Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 259.25 €/мт
Царевица MATIF 253.75 €/мт
Рапица MATIF 457.00 €/мт
Пшеница CBOT 688.50 ¢/b
Царевица СВОТ 643.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,428.25 ¢/b
Соев шрот СВОТ 445.10 $/st
Соево масло СВОТ 53.27 ¢/lb

Ексклузивен обучителен семинар в програмата на EuroGrain 2023

Ексклузивен обучителен семинар в програмата на EuroGrain 2023
EURO GRAIN HUB Exchange & Forum
26 - 28 април 2023 | БУКУРЕЩ

Като съорганизатори на събитието заедно с АгриПортал Румъния и УкрАгроКонсулт Ви каним да се възползвайте се от възможността да представите бранда си на предстоящия EuroGrainHub Exchange & Forum между 26-28 април в Букурещ. В рамките на 2 дни интензивна програма, включваща участници и компании от цялата европейска зърнена индустрия, наемът на щанд ще осигури ексклузивно брандирано пространство за Вашата компания и ще Ви отличи сред останалите участници, привличайки към Вас внимание, нови контакти, партньорства и бизнес възможности.
  • Участието като изложител в EuroGrainHub Exhange & Forum Bucharest 2023 осигурява вход за двама делегати от съответната компания.
  • За повече информация относно площта на щанда, размерите на използваните материали или други въпроси, които имате, моля, пишете на registrations@eurograinevents.com и ще се радваме да обсъдим всички налични опции с вас.
  • Наем на фирмен щанд присъства и като опция в някои от спонсорските пакети.
 
Водеща адвокатска кантора в международната търговия и арбитраж, AGA Partners (наградени през 2021 като Кантора на годината в арбитражни практики), ще проведе специален семинар като полудневен образователен курс, обхващащ най-важните въпроси, свързани с изпълнението на търговските договори и фрахтоване по време на война. Обучителният семинар озаглавен „ТЪРГОВСКИ ДОГОВОРИ И ФРАХТОВАНЕ: ИЗБЯГВАНЕ НА РИСКОВЕ“ ще включва темите свързани с основните проблеми при изпълнението на договори от момента на сключването им до получаване на плащане и ще бъдат разгледани от:
  • Иван Касинюк, съдружник в AGA Partners, специализира в предоставянето на правни съвети на клиенти в областта на международната търговия и представлява техните интереси в търговски арбитраж в GAFTA, FOSFA и LMAA. Благодарение на обширните си познания по английското право и особеностите на търговията със зърно, Иван редовно е призоваван като експерт по английски съдебни процедури и е член-основател на Търговския комитет на GAFTA за Черноморския регион.
  • Ирина Мороз, партньор в AGA Partners, е признат експерт по международен арбитраж, международна търговия и съдебни спорове, с уникален опит в консултирането на клиенти по всички аспекти на изпълнението на договори за износ/внос и международния превоз на стоки. Обширният опит на Ирина в разрешаването на спорове включва сложни търговски арбитражи в големи арбитражни институции (ICC, SCC, LCIA), както и търговски и морски спорове в GAFTA, FOSFA, LMAA и RSA. 
  • Павло Лебедев, старши сътрудник в AGA Partners, специализира в международен търговски арбитраж, международна търговия и трансгранични съдебни спорове. Експертният му опит включва представляване на интереси на клиенти в арбитражни спорове с висок профил в GAFTA, FOSFA и LMAA. През последните години Павло е консултирал клиенти по повече от 30 арбитражни производства и им е позволил успешно да възстановят искове на стойност над 30 милиона щатски долара. Занимава се и с договорите на най-големите компании в Черноморския регион.
 
За повече информация посетете официалната страница на събитието.
За да се регистрирате и изтеглите пълната програма на специалния семинар посетете сайта на EuroGrainHub Exchange & Forum.