Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 344.25 €/мт
Царевица MATIF 335.00 €/мт
Рапица MATIF 591.00 €/мт
Пшеница CBOT 858.00 ¢/b
Царевица СВОТ 666.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,411.25 ¢/b
Соев шрот СВОТ 432.60 $/st
Соево масло СВОТ 66.11 ¢/lb

Анализатори от Балканите презентират на Зърнена Академия 2022

Анализатори от Балканите презентират на Зърнена Академия 2022
Екипът на Агропортал Ви напомня, че все още можете да се регистрирате за Зърнена Академия 2022
 
Днес ви представяме още двама водещи анализатори на глобалните пазари на зърно, които ще презентират на Зърнена Академия:
Семир Озгентурк. Семир е старши търговец в Bunge, специализиран в масла и маслодайни семена, с 20-годишен опит основно в хранителния бизнес в мултинационални компании като Danone и BASF. Понастоящем управлява слънчогледовия комплекс на Bunge Турция, включващ всички търговски дейности главно с Черноморския регион.
Семир Озгентурк по образование е инженер с MBA степен и процъфтява в сложна и интензивна среда по време на кариерата си. Пристрастен е към футбола и обича да пътува по целия свят. 
  • Презентацията на Семир Озгентурк на Зърнена Академия 2022 ще бъде на тема:
Турски слънчогледов комплекс с търсене и предлагане в Черно море
Предиобеден панел: Преглед на макрофакторите за 2022

 
Габриел Рази. Габриел е съосновател и анализатор в AgroBrane – румънска платформа за консултации в агробизнеса, бази данни и бизнес възможности. С подчертан интерес и ентусиазъм към данни и макроикономика, Габриел работи в тясно сътрудничество с участници от всички страни на търсенето и предлагането, предоставяйки анализ на пазара и конкурентна информация за пазарите на зърнени и маслодайни семена. През последните седем години той предоставя анализи, базирани на данни, обучения и съвети както за предприемачи, така и за корпоративни играчи. Първите пет години в агробизнеса са прекарани в Ziarul Financiar – най-големият бизнес вестник в Румъния, на редакторско място.
Габриел е Магистър по геополитика и Бакалавър по международна търговия от Букурещката академия за икономически изследвания. 
  • Темата на Габриел ще бъде:
 Румънският пазар на зърно по време на война: предизвикателства и възможности
Следобеден панел: България и Румъния – конкуренти и партньори
 


Регистрация за участие - на сайта на конференция Зърнена Академия.