Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 245.75 €/мт
Царевица MATIF 251.00 €/мт
Рапица MATIF 601.25 €/мт
Пшеница CBOT 727.25 ¢/b
Царевица СВОТ 685.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,603.75 ¢/b
Соев шрот СВОТ 423.50 $/st
Соево масло СВОТ 68.41 ¢/lb

Повишете добивите и качеството на продукцията с естествения био регулатор Екстра Форс

Повишете добивите и качеството на продукцията с естествения био регулатор Екстра Форс Екстра Форс е естествен био регулатор на растенията, повишаващ добивите и качеството на произведената продукция. Благодарение на по-високото съдържание на основните органогенни елементи, активизира процеса на обмяната на веществата. Като това осигурява икономичното използване на наличната влага и дава възможност на растенията да преодолеят физиологичните смущения в резултат на стрес, неблагоприятни климатични условия като засушаване, градушка, рязко застудяване и други.
  • Спомага за дружното поникване на растенията, подобрява покълването на семената и бързото развитие на мощна коренова система.
  • Повишава устойчивостта на растенията към фитопатогени, увеличава енергийният капацитет на листната маса и фотосинтезата. 
  • Подобрява маслеността при слънчоглед, рапица и лавандула, повишава протеина в царевицата, също и глутен и ДМГ в пшеницата, както и листната маса на растенията.
  • Съвместим е с всички пестициди, както и препоръчваме да се използва с тях, с цел снижаване на стреса от прекия контакт на химичните вещества с растенията.
  • Прилагайте Екстра Форс във Вашите посеви и се убедете в действието му!
  • Екстра Форс от Пестицид ЕООД.
  • Повече информация за продукта, можете на намерите на https://extraforce.bg/


 
 Етикети: рекламна публикация спонсорирана връзка реклама в Агропортал

Още новини

Грейнстор - най-големият независим оператор за съхранение на зърно в България

Грейнстор - най-големият независим оператор за съхранение на зърно в България

Разговор със Стоян Вълев, Управител на „Грейнстор“, за предизвикателствата пред бизнеса, дигитализацията, в какво вярва и как компанията стана най-големият независим съхранител в България.
Кой е по-добър - компютърът или човекът

Кой е по-добър - компютърът или човекът

В днешно време по-голям процент от търговията финансовите пазари се извършва от алгоритми, което е напълно нормална еволюция. Може би, често си задаваме въпросът обаче, кой е по-добър- човекът или машината?

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2021. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.