Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 245.75 €/мт
Царевица MATIF 251.00 €/мт
Рапица MATIF 601.25 €/мт
Пшеница CBOT 727.25 ¢/b
Царевица СВОТ 685.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,603.75 ¢/b
Соев шрот СВОТ 423.50 $/st
Соево масло СВОТ 68.41 ¢/lb

Водещ експерт от CME Group Чикаго пристига за Зърнена Академия 2019

Водещ експерт от CME Group Чикаго пристига за Зърнена Академия 2019
Първокласни лектори от най-престижните международни анализаторски агенции и търговски компании ще вземат участие в Зърнена Академия 2019 г. в Златни пясъци на 31 октомври тази година. Сред тях ще бъде и Ерик Хешам, който е Старши директор Земеделие на CME Group Europe и участва в управлението на селскостопанските договори, включително фючърси и опции за пшеница, царевица, соя и соев шрот, както и в разработване на нови европейски инструменти за хеджиране като Черноморските фючърси на пшеница и царевица. Ерик се присъединява към CME Group - офис Лондон през юли 2013 г. Сред предишните роли на Ерик се включват позиции като ръководител на стоковите пазари на NYSE Liffe и междинен главен изпълнителен директор на Dubai Gold and Commodities Exchange.

Ерик Хешам ще изнесе лекция на тема хеджиране на пшеница и царевица в Черноморския басейн.

За първи път ще се проведе семинар на GAFTA ( The Grain and Feed Trade Association ), чийто стандартизирани договори се използват в над 95% от световната търговия на зърно. Семинарът е насрочен за 30 октомври, ден преди основното събитие Зърнена Академия 2019.

Организатори на събитието са Агрикор и АгроПортал в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).
 
 
 
Етикети: Ерик Хешам зърнени пазари лектори Зърнена Академия 2019 CME Group

Още новини

Грейнстор - най-големият независим оператор за съхранение на зърно в България

Грейнстор - най-големият независим оператор за съхранение на зърно в България

Разговор със Стоян Вълев, Управител на „Грейнстор“, за предизвикателствата пред бизнеса, дигитализацията, в какво вярва и как компанията стана най-големият независим съхранител в България.
Кой е по-добър - компютърът или човекът

Кой е по-добър - компютърът или човекът

В днешно време по-голям процент от търговията финансовите пазари се извършва от алгоритми, което е напълно нормална еволюция. Може би, често си задаваме въпросът обаче, кой е по-добър- човекът или машината?

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2021. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.