Вашият пазарен съветник

Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 211.50 €/мт
Царевица MATIF 190.00 €/мт
Рапица MATIF 376.50 €/мт
Пшеница CBOT 596.50 ¢/b
Царевица СВОТ 425.50 ¢/b
Соя СВОТ 1141.50 ¢/b
Соев шрот СВОТ 398.50 $/st
Соево масло СВОТ 38.70 ¢/lb

Водещ експерт от CME Group Чикаго пристига за Зърнена Академия 2019

Първокласни лектори от най-престижните международни анализаторски агенции и търговски компании ще вземат участие в Зърнена Академия 2019 г. в Златни пясъци на 31 октомври тази година. Сред тях ще бъде и Ерик Хешам, който е Старши директор Земеделие на CME Group Europe и участва в управлението на селскостопанските договори, включително фючърси и опции за пшеница, царевица, соя и соев шрот, както и в разработване на нови европейски инструменти за хеджиране като Черноморските фючърси на пшеница и царевица. Ерик се присъединява към CME Group - офис Лондон през юли 2013 г. Сред предишните роли на Ерик се включват позиции като ръководител на стоковите пазари на NYSE Liffe и междинен главен изпълнителен директор на Dubai Gold and Commodities Exchange.

Ерик Хешам ще изнесе лекция на тема хеджиране на пшеница и царевица в Черноморския басейн.

За първи път ще се проведе семинар на GAFTA ( The Grain and Feed Trade Association ), чийто стандартизирани договори се използват в над 95% от световната търговия на зърно. Семинарът е насрочен за 30 октомври, ден преди основното събитие Зърнена Академия 2019.

Организатори на събитието са Агрикор и АгроПортал в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).
 
 
 
Етикети: Ерик Хешам, зърнени пазари, лектори Зърнена Академия 2019, CME Group

Още новини

ТОП НОВИНИ