Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 338.25 €/мт
Царевица MATIF 325.75 €/мт
Рапица MATIF 657.50 €/мт
Пшеница CBOT 775.75 ¢/b
Царевица СВОТ 610.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,614.75 ¢/b
Соев шрот СВОТ 499.10 $/st
Соево масло СВОТ 68.59 ¢/lb

Утре се събира Консултативен съвет по зърното

Утре се събира Консултативен съвет по зърното

Консултативен съвет по зърното ще се проведе в петък, 1 март 2013г. в Големия колегиум на Министерство на земеделието и храните. На заседанието ще бъде обсъдена информация за посевите от пшеница, ръж и ечемик. Очаква се данни да представят дирекция „Растениевъдство”, Национална асоциация на зърнопроизводителите; Съюз на зърнопроизводителите в България; Съюз  на земеделските кооперации и Асоциация на земеделските производители в България.

На заседанието ще се разгледа и информация за зърнени наличности, представена от Национална служба по зърното, както и състояние и тенденции на вътрешния и международния зърнени пазари по анализ на Софийска стокова борса, Асоциацията на търговците на зърно и Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи.

След заседанието, което се очаква да приключи до 11:30 часа, ще бъде даден брифинг.

Прочетете още:

Етикети: Консултативен съвет по зърното посевите пшеница ръж ечемик Национална асоциация на зърнопроизводителите Съюз на зърнопроизводителите в България Съюз на земеделските кооперации Асоциация на земеделските производители в България Асоциацията

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2022. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.