Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 338.75 €/мт
Царевица MATIF 336.50 €/мт
Рапица MATIF 656.25 €/мт
Пшеница CBOT 806.00 ¢/b
Царевица СВОТ 639.75 ¢/b
Соя СВОТ 1,535.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 464.70 $/st
Соево масло СВОТ 69.53 ¢/lb

Конференция - Зърнена Академия 2016

Конференция - Зърнена Академия 2016

Зърнена Академия 2016 е първата конференция в България и място за анализи, дискусии и контакти за пазара на зърнени и маслодайни култури, в която ще вземат участие лектори и анализатори от най-авторитетните институции и компании от България,  Франция, САЩ, Украйна, Турция и Ирландия. Те ще представят тенденциите в развитието на пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед и рапица...

Предвиждаме интензивна програма с най-актуалната и изчерпателна информация по отношение на бизнеса със зърнени и маслодайни продукти, гарантирана от нашите първокласни лектори, които са сред най-авторитетните международни и български експерти.

Лектори и анализатори от най-авторитетните институции и компании от България,  Франция, САЩ, Украйна, Турция и Ирландия ще представят тенденциите в развитието на пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед и рапица.

Очакваме всички водещи компании в сектора да уважат с присъствието си събитието, в това число: търговски компании, представителства на мултинационални компании, фермери, маслобойни, спедиторски фирми, контролни организации, чартьори, браншови организации и други.

Желаещите да вземат участие в събитието следва да попълнят регистрационната форма на сайта на събитието http://grain-academy.com/bg/registration/

Поради ограничените възможности за присъствие, участниците могат да подлежат на предварително одобрение. Ранните записвания ще са с предимство. Извиняваме се предварително в случай, че има такива, които няма да бъдат одобрени!

Етикети: Конференция Зърнена Академия 2016

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2022. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.