Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 261.25 €/мт
Царевица MATIF 212.50 €/мт
Рапица MATIF 490.50 €/мт
Пшеница CBOT 697.25 ¢/b
Царевица СВОТ 464.75 ¢/b
Соя СВОТ 1,248.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 386.50 $/st
Соево масло СВОТ 44.95 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 835.00 лв/мт

Какво ще спечелите, ако се включите в нашата Facebook страница?

Агропортал |16.07.2012
29
Какво ще спечелите, ако се включите в нашата Facebook страница?

Обновена

От агвуст 2012 имаме страница във Facebook и е редно да Ви поканим. Всеки ден получавате доста такива покани, така че сигурно това Ви е малко досадно. За това искаме да се аргументираме - какво точно ще спечелите, ако се включите във Facebook страницата на Agroportal.bg

1. Най-важното е, че ще можем да си общуваме по-лесно и бързо. Ще видите кой друг чете този сайт - може да излязат полезни запознанства и бизнес партньорства.

2. Ще виждате първи най-новите ни публикации – така ще сте в течение с най-важното от зърнената сфера през целия ден.

3. Ще бъдете най-критичната ни аудитория, която ще може да влияе върху развитието на сайта(предложения за нови теми, рубрики или функционалности)

Ще се радваме да се включите :)

 

В същото време желаем да благодарим на стотиците ни нови приятели в социалната мрежа избрали да ни следят от там, в последните няколко дни, в които тече нашата рекламна Facebook кампания. Разбира се благодарим и на всички наши „стари“ приятели за лоялността и подкрепата.

Етикети: Facebook група аудитория зърнена сфера сайт

Още новини

ТОП НОВИНИ

Преработката на маслодайна рапица в Украйна достига рекордни нива

Преработката на маслодайна рапица в Украйна достига рекордни нива

Преработката на рапица в Украйна от началото на сезона достига рекордните за страната 950кмт. Прогнозата за новия сезон, обаче е за спад от 20-30%, въпреки че заради добри маржове търсенето от преработватели ще остане високо
Copyright © 2024. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.