Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 240.25 €/мт
Царевица MATIF 211.00 €/мт
Рапица MATIF 440.75 €/мт
Пшеница CBOT 589.00 ¢/b
Царевица СВОТ 481.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,297.75 ¢/b
Соев шрот СВОТ 392.00 $/st
Соево масло СВОТ 58.75 ¢/lb

Какво ще спечелите, ако се включите в нашата Facebook страница?

Какво ще спечелите, ако се включите в нашата Facebook страница?

Обновена

От агвуст 2012 имаме страница във Facebook и е редно да Ви поканим. Всеки ден получавате доста такива покани, така че сигурно това Ви е малко досадно. За това искаме да се аргументираме - какво точно ще спечелите, ако се включите във Facebook страницата на Agroportal.bg

1. Най-важното е, че ще можем да си общуваме по-лесно и бързо. Ще видите кой друг чете този сайт - може да излязат полезни запознанства и бизнес партньорства.

2. Ще виждате първи най-новите ни публикации – така ще сте в течение с най-важното от зърнената сфера през целия ден.

3. Ще бъдете най-критичната ни аудитория, която ще може да влияе върху развитието на сайта(предложения за нови теми, рубрики или функционалности)

Ще се радваме да се включите :)

 

В същото време желаем да благодарим на стотиците ни нови приятели в социалната мрежа избрали да ни следят от там, в последните няколко дни, в които тече нашата рекламна Facebook кампания. Разбира се благодарим и на всички наши „стари“ приятели за лоялността и подкрепата.

Етикети: Facebook група аудитория зърнена сфера сайт

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2023. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.