Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 326.75 €/мт
Царевица MATIF 304.00 €/мт
Рапица MATIF 590.00 €/мт
Пшеница CBOT 775.50 ¢/b
Царевица СВОТ 668.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,436.25 ¢/b
Соев шрот СВОТ 408.80 $/st
Соево масло СВОТ 74.52 ¢/lb

За нас - или Какво да очаквате от Агропортал

За нас - или Какво да очаквате от Агропортал

Ние смe специализиран уебсайт, чиято основна цел е да предоставя надеждна, изчерпателна и в същото време резюмирана информация за случващото се на пазарите на основните земеделски култури в България и по Света.

Фокусът ни е основно, но не само, върху цените на следните култури - пшеница, царевица, слънчоглед, рапица, ечемик и соя, както и върху техните производни продукти - шротове, масла, триции т.н.

Наши основни клиенти са фермер зърнопроизводители, търговци, преработватели, фуражни и заводи маслобойни, мелничари, банки и други институции и организации.

Нашите абонати имат пълен достъп до:

-          Eжедневно по е-мейл кратък обзор за основните пазари в България, Европа, САЩ и Черноморския регион,  както и какви са котировките им за деня на MATIF в Париж и на СВОТ в Чикаго;

-          Актуалните новини за пазарите и цените на царевица, слънчоглед, пшеница, рапица, соя, ечемик като и новини от маслените пазари и по специално за пазарите и цените на слънчогледовото масло, соевото и рапичното масло. Ще научавате за техни търгове и сделки, доклади и анализи на авторитетни международни аналитични организации;

-          Цени на международните борси и физическия пазар в България и по Света в реално време;

-          Актуална прогноза за времето и агро календар;

Независимо дали сте земеделски производител, търговец, мелница, маслобойна, банка или друга организация можем да сме от полза, като ежедневно Ви информираме за текущото ценово равнище на пазара на зърнени култури в България – (СПТ пристанище Варна, Бургас, Балчик, Русе) и Черноморския регион- (ЕХW Одрин, СИФ Мармара и Черно Море). Част от екипа ни участва в съставянето на седмичните обзори на водещата брокерска компания Агрикор, които от своя страна като участници на физическия пазар могат при необходимост да са Ви от полза при осъществяване на реални сделки с всякакъв вид зърнени(ечемик, царевица, пшеница, ориз, ръж, овес, спелта) и маслодайни (слънчоглед, рапица, соя) култури и продукти(шротове, масла).

Моля регистрирайте се посредством предоставената форма, за да прецените полезността на предоставяната от нас информация. След регистрация ще можете да се възползвате от едноседмичния ни тестов  период на абонамент по време на който ще имате пълен достъп до новините и цените от пазарите на рапица, пшеница, царевица, слънчоглед, ечемик и соя, както и от основните пазари на масла, като слънчогледово масло, рапично масло, соево и палмово масло, както и какви са техните текущи цени.

Екипа на Агропортал

Етикети: За нас Агропортал.бг България http://www.agroportal.bg/ Agroportal Bulgaria

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2022. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.