Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 326.75 €/мт
Царевица MATIF 304.00 €/мт
Рапица MATIF 590.00 €/мт
Пшеница CBOT 775.50 ¢/b
Царевица СВОТ 668.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,436.25 ¢/b
Соев шрот СВОТ 408.80 $/st
Соево масло СВОТ 74.52 ¢/lb

Дейвид Хайтауър от The Hightower report идва в България

Дейвид Хайтауър от The Hightower report идва в България

За поредна година във Варна ще се проведе Международна конференция Зърнена Академия 2017. Събитието ще се състои в к.к. Златни Пясъци, в ИНТЕРНАЦИОНАЛ Хотел Казино & Тауър Суитс на 26 Октомври.

Първото издание на конференцията премина при засилен интерес от представители на сектора. Участници от водещите компании в бранша имаха възможност да получат информация и да дискутират актуалните тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

Събитието се превърна в място за среща, споделяне на опит и контакти на търговски компании от България и чужбина, представителства на мултинационални дружества, фермери, маслобойни, спедиторски фирми, контролни организации, чартьори, браншови асоциации.

Тази година програмата на конференцията отново ще бъде с фокус към пазарните на зърнени и маслодайни култури.

Ще започнем с поглед към глобалните тенденции, представени от Дейвид Хайтауър, от The Hightower report, с Андре Дефоа от Stratégie Grains ще преминем през позиционирането на Европа и ЕС в тази глобална картина, за да достигнем и до конюнктурата в Черноморския басейн заедно с Дмитрий Рилко от ИКАР.

В дискусионен формат ще се обсъди значимостта на страните от Югоизточна Европа и Балканите на световния пазар на зърнени и маслодайни култури.

В рамките на конференцията се предвижда и специализиран Тренинг по риск мениджмънт с Хайме Нолан-Миралес и Рори Деверел от INTL FCStone, Ирландия -  един от световните лидери в областта на аграрния риск-мениджмънт. 

Попитайте за свободни места и преференциални такси на info@grain-academy.com и включете от сега събитието в бизнес-календара си!

Етикети: пшеница зърно цени ечемик царевица внос слънчоглед шрот конференция събития

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2022. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.