Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 239.00 €/мт
Царевица MATIF 210.50 €/мт
Рапица MATIF 444.00 €/мт
Пшеница CBOT 579.50 ¢/b
Царевица СВОТ 483.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,303.25 ¢/b
Соев шрот СВОТ 390.10 $/st
Соево масло СВОТ 59.61 ¢/lb

Двудневен информационен семинар на НАЗ

Двудневен информационен семинар на НАЗ

Националната асоциация на зърнопроизводителите организира информационна кампания за своите членове, която ще се състои на 13 и 14 януари 2014 г. в Арбанаси. Експерти от Министерството на земеделието и храните и Националната агенция по приходите ще дадат разяснения и ще отговарят на въпроси на земеделски производители по актуални теми. Двудневното събитие ще протече в две части, като в първият ден ще бъдат разгледани въпроси, свързани с рамката на Общата селскостопанска политика 2014-2020 г. и метода на прилагане на намален акциз за земеделско гориво. В програмата също се предвижда да бъде отделено внимание и на темата за борсовата търговия, видовете финансови инструменти и управление на риска.

На 14 януари (вторник) данъчни експерти ще запознаят ангажираните с воденето на счетоводна отчетност специалисти, с изискванията, отнасящи се до механизма на обратното начисляване на ДДС (в сила от 1 януари 2014 г.). 

Преди официалното начало на форума, г-н Ангел Вукодинов, заместник-председател на НАЗ, ще представи накратко Eвропейския проект „Хляб на мира” и участието на НАЗ в тази инициатива.

Етикети: НАЗ семинар зърнопроизводители България МЗХ

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2023. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.