Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 231.75 €/мт
Царевица MATIF 223.00 €/мт
Рапица MATIF 422.00 €/мт
Пшеница CBOT 624.00 ¢/b
Царевица СВОТ 597.50 ¢/b
Соя СВОТ 1,350.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 401.20 $/st
Соево масло СВОТ 49.26 ¢/lb

Андре Дефоа и Дмитрий Рилко - лектори на Зърнена Академия 2017

Андре Дефоа и Дмитрий Рилко - лектори на Зърнена Академия 2017

За втора поредна година ще имаме удоволствието Андре Дефоа да бъде лектор на Зърнена Академия - събитието на годината в сектор производство, търговия, преработка на зърнени и маслодайни култури. Андре Дефоа е президент на Tallage и управляващ директор на Stratégie Grains.

Tallage е основана от Дефоа през 1993 и е специализирана в прогнозирането на тенденциите в аграрния бизнес. Основна дейност на Tallage е публикуването на бюлетините Stratégie Grains, изготвянето на прогнози за производството и търговията, провеждане на специализирани икономически проучвания и дългосрочни прогнози на световните стокови пазари с фокус към Европа, консултиране и обучения на професионалисти, работещи в  сферата на агробизнеса и търговията със суровини. Производството и търговията със зърнени култури не са в сферата на дейност на Tallage.  

 

За тазгодишното издание на конфернцията ще бъде чест да посрещнем още един експерт от бранша, който не се нуждае от представяне - Дмитри Рилко, Генерален директор на ИКАР – Института за изследвания на пазарите на земеделски култури.

ИКАР e информационно-анализаторска агенция, извършваща широк кръг от практически и теоретични изследвания в сферата на световната и руската хранителна и селскостопанска система. Главна тема в проучванията на института е текущата конюнктура и прогнозите за състоянието на местния аграрен пазар.

 

Какви ще бъдат темите на презентациите на Андре Дефоа и Дмитри Рилко, както и подробности за програмата на конференцията може да видите тук.

Етикети: Андре Дефоа и Дмитрий Рилко - лектори на Зърнена Академия 2017

Още новини

ТОП НОВИНИ

Copyright © 2023. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.