Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 223.25 €/мт
Царевица MATIF 221.75 €/мт
Рапица MATIF 479.50 €/мт
Пшеница CBOT 549.75 ¢/b
Царевица СВОТ 406.00 ¢/b
Соя СВОТ 1,116.50 ¢/b
Соев шрот СВОТ 343.40 $/st
Соево масло СВОТ 46.11 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 815.00 лв/мт

Абонирайте се за AgroPortal.bg

Агропортал |27.05.2013
284
Абонирайте се за AgroPortal.bg

Идващите за първи път на нашият сайт трябва за знаят, че ползването му става след регистрация на www.agroportal.bg/register/. След регистрацията автоматично получавате едноседмичен безплатен тестов период по време, на който имате пълен достъп до цялото съдържание на сайта. По време на тестовият си период, като активиран потребител, получавате и дневните ни пазарни обзори на регистрираният от Вас е-мейл.

В случай, че намерите съдържанието на сайта ни за полезно и желаете да продължите достъпа си до него е необходим платен абонамент. Абонаментът е два вида, стандартен и пълен. Стандартният абонамент е за достъп до цялото съдържание на сайта, с изключение на секция Справка кораби. Пълният абонамент включва в себе си стандартен абонамент, като към него се прибавя и достъп до Справка кораби. В зависимост от вида и срока на абонамент, цените са както следва:

  • За тримесечен стандартен абонамент - 35 лв на месец (без ДДС);
  • За шестмесечен стандартен абонамент - 29 лв на месец (без ДДС);
  • За годишен стандартен абонамент - 27 лв на месец (без ДДС);
  • За тримесечен пълен абонамент - 58 лв на месец ( без ДДС);
  • За шестмесен пълен абонамент - 48 лв на месец (без ДДС);
  • За годишен пълен абонамент  - 44 лв на месец (без ДДС).

Минималният срок и за двата вида абонамент (стандартен и пълен) е 3 (три) месеца.

Ако желаете да подновите изтекъл абонамент, може да го направите, като се обадите по телефон или ни изпратите заявка за абонамент на office@agroportal.bg. В мейла си молим да посочите вашето потребителско име и акаунт, срока, за който желаете да се абонирате, както и данните си за фактура.

В случай, че абонаментът Ви все още не е изтекъл може да се възползвате от възможността за само фактуриране, която ще намерите в менюто „Моите фактури“. Следвайте посочените (две) стъпки и в рамките на работният ден ще видите Вашата фактура на профила си. След това разполагате с едноседмичен период, в който ще очакваме плащане по нея. В случай на неплащане достъпът Ви се прекратява до получаване на плащането.

В случай, че желаете да получите фактура оригинал по пощата, молим да посочвате и пълен пощенски адрес.

Плащането на абонамента е по банков път. След предоставяне на посочените по-горе данни Ви изпращаме копие от фактурата на регистрираният от Вас титулярен е-мейл. На нея ще може да видите нашата банкова сметка.

Етикети: Агро Портал регистрация абонамент

Още новини

Каква реколта от слънчоглед и царевица да очакваме в България през 2024 година

Каква реколта от слънчоглед и царевица да очакваме в България през 2024 година

В ярък контраст с позитивните резултати, които NDVI индекса успешно прогнозира за добивите на есенните култури, последвалите метеорологични условия през юни и юли, съществено влошават неговото развитие.

ТОП НОВИНИ

Пазарът на царевицата остава подкрепен от влошаващи се оценки за реколтата

Пазарът на царевицата остава подкрепен от влошаващи се оценки за реколтата

Пазарите на царевицата остават твърди и подкрепени от влошаващи се оценки за добивите и производството в Европа, САЩ и Черноморския регион. По-сухи и топли прогнози за САЩ през август също оказват подкрепа.
Зърненият експорт от ЕС стартира слабо сезон 2024/25

Зърненият експорт от ЕС стартира слабо сезон 2024/25

Въпреки че липсват данни от Франция, зърненият експорт от ЕС стартира слабо сезон 2024/25, като към 21 юли са натоварени 1.44Мт пшеница (2023/24 – 2.21Мт) и 0.53Мт (0.92) ечемик. Вносът на царевицата, обаче е силен и достига 1.42Мт (1.02). Слабо стартира и вносът на слънчоглед и соя.
Неблагоприятно време подкрепя поскъпване на зърнените пазари

Неблагоприятно време подкрепя поскъпване на зърнените пазари

Неблагоприятно за жътва време в Западна Европа оказва подкрепа за зърнените пазари в Париж, които продължават с поскъпването след влошения посевен рейтинг във Франция. Сухи и горещи условия в Канада подкрепят поскъпване и на пазара на рапицата.
Copyright © 2024. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.