Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 193.75 €/мт
Царевица MATIF 175.00 €/мт
Рапица MATIF 411.25 €/мт
Пшеница CBOT 571.00 ¢/b
Царевица СВОТ 413.25 ¢/b
Соя СВОТ 1,134.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 331.30 $/st
Соево масло СВОТ 44.66 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 720.00 лв/мт

Абонирайте се за AgroPortal.bg

Абонирайте се за AgroPortal.bg

Идващите за първи път на нашият сайт трябва за знаят, че ползването му става след регистрация на www.agroportal.bg/register/. След регистрацията автоматично получавате едноседмичен безплатен тестов период по време, на който имате пълен достъп до цялото съдържание на сайта. По време на тестовият си период, като активиран потребител, получавате и дневните ни пазарни обзори на регистрираният от Вас е-мейл.

В случай, че намерите съдържанието на сайта ни за полезно и желаете да продължите достъпа си до него е необходим платен абонамент. Абонаментът е два вида, стандартен и пълен. Стандартният абонамент е за достъп до цялото съдържание на сайта, с изключение на секция Справка кораби. Пълният абонамент включва в себе си стандартен абонамент, като към него се прибавя и достъп до Справка кораби. В зависимост от вида и срока на абонамент, цените са както следва:

  • За тримесечен стандартен абонамент - 35 лв на месец (без ДДС);
  • За шестмесечен стандартен абонамент - 29 лв на месец (без ДДС);
  • За годишен стандартен абонамент - 27 лв на месец (без ДДС);
  • За тримесечен пълен абонамент - 58 лв на месец ( без ДДС);
  • За шестмесен пълен абонамент - 48 лв на месец (без ДДС);
  • За годишен пълен абонамент  - 44 лв на месец (без ДДС).

Минималният срок и за двата вида абонамент (стандартен и пълен) е 3 (три) месеца.

Ако желаете да подновите изтекъл абонамент, може да го направите, като се обадите по телефон или ни изпратите заявка за абонамент на office@agroportal.bg. В мейла си молим да посочите вашето потребителско име и акаунт, срока, за който желаете да се абонирате, както и данните си за фактура.

В случай, че абонаментът Ви все още не е изтекъл може да се възползвате от възможността за само фактуриране, която ще намерите в менюто „Моите фактури“. Следвайте посочените (две) стъпки и в рамките на работният ден ще видите Вашата фактура на профила си. След това разполагате с едноседмичен период, в който ще очакваме плащане по нея. В случай на неплащане достъпът Ви се прекратява до получаване на плащането.

В случай, че желаете да получите фактура оригинал по пощата, молим да посочвате и пълен пощенски адрес.

Плащането на абонамента е по банков път. След предоставяне на посочените по-горе данни Ви изпращаме копие от фактурата на регистрираният от Вас титулярен е-мейл. На нея ще може да видите нашата банкова сметка.

Етикети: Агро Портал регистрация абонамент

Още новини

ТОП НОВИНИ

Царевицата в Чикаго отскача от $4 и подкрепя поскъпване на зърнените пазари

Царевицата в Чикаго отскача от $4 и подкрепя поскъпване на зърнените пазари

Пазарът на царевицата в Чикаго отскача от $4 и това подкрепя поскъпване на зърнените пазари, включително пшеницата, която в Канзас се подобрява съществено спрямо края на есента. Слаби са само соевите пазари.
Copyright © 2024. All market data is provided by Barchart Solutions. Futures: at least 10 minute delayed. Information is provided 'as is' and solely for informational purposes, not for trading purposes or advice. To see all exchange delays and terms of use, please see disclaimer.