Вход Търси Търси

EURONEXT

Пшеница MATIF 261.25 €/мт
Царевица MATIF 212.50 €/мт
Рапица MATIF 490.50 €/мт
Пшеница CBOT 697.25 ¢/b
Царевица СВОТ 464.75 ¢/b
Соя СВОТ 1,248.00 ¢/b
Соев шрот СВОТ 386.50 $/st
Соево масло СВОТ 44.95 ¢/lb
Слънчоглед - 44-9-2 835.00 лв/мт

За нас

Агропортал е доказаният избор за навременна, надеждна и изчерпателна информация за случващото се на пазарите на основните зърнени и маслодайни култури в България, на Балканите, Европа, Черноморския регион и Света.

От стартирането си през 2014г. проектът Агропортал се утвърди сред земеделската общност като отправна точка за вземане на информирани решения за покупко-продажба и риск мениджмънт. Постоянно подобряваме и разширяваме услугите и информацията, за да сме максимално полезни и да печелите все по-успешно.
Фокусът ни е върху новините и цените на хлебна и фуражна пшеница, царевица, слънчоглед, рапица, ечемик, соя, както и върху техните производни продукти - шротове, масла, DDGS, трици т.н.

Надяваме се да се възползвате в пълна степен от новите функционалности:
  •  Пълен спектър на котираните фючърси за земеделски култури на международните борси в Париж (МАТИФ) и Чикаго (CME/СВОТ) в реално време.
  •  Голям брой нови котировки за най-важните стоки в подсекции „Международни физически пазари“ и „Масла, шротове и фуражи“, както и две подсекции „Бобови, ориз и органик“ и „Торове“, с които обхващаме най-интересните пазари в Черноморския регион, Европа и света.
  • Барометърът на пазарния сантимент показва посоката на пазара по различните стоки, за да можете веднага да се ориентирате в посоката на пазара с един поглед. Барометърът е създаден по уникална методика  и изключва субективния фактор при изчислението на посоката на пазара.
  • Освен Дневен Анализ вече ще получавате и Сутрешен обзор, в който в резюмиран вид ще научавате първи за случилото се на пазарите в предходния ден.
  • За Ваше улеснение вече ще имате възможност да селектирате кои цени да виждате за любимите си пазари и котировки, без да се налага да отваряте всички секции.
  • Оперативно Сведение за кораби под товарене, пристигащи и на рейд за Черноморските ни пристанища, чрез която ще следите интересуващите Ви търговски потоци по видове култури, износители, пристанища, дестинации и т.н. Пълна статистика за износ и внос на всички зърнени и маслодайни култури за абонатите с достъп Lineup, показваща подробности за търговските потоци за няколко години назад.
  • В Секция Баланси ще можете да следите фундаменталните показатели на главните зърнени пазари в България. Услугата е уникална като функционалност в България и Европа и отразява в реално време производство, засети и реколтирани площи, добиви, износ и вътрешно потребление, преходни остатъци.
  • Възползвайте се от нашата „Гореща линия“, чрез която ще имате възможност да получите най-добрите цени купува/продава и първокласни консултации от нашите колеги от брокерска компания Агрикор за физическия и фючърсен пазар, стратегии за управление на риска и логистика.
  • Ще се предлагат и специализираните седмични анализи на брокерска компания Агрикор, подготвяни за банки, институции, асоциации и търговци.

Можете да избирате сред разнообразие от абонаменти планове съобразно нуждите Ви от информация, независимо дали сте земеделски производител, търговец, мелница, маслобойна, банка или друга организация.
Част от екипа ни участва в съставянето на седмичните обзори на водещата брокерска компания Агрикор, които от своя страна като участници на физическия пазар могат при необходимост да са Ви от полза при осъществяване на реални сделки с всякакъв вид зърнени (ечемик, царевица, пшеница, ориз, ръж, овес, спелта) и маслодайни (слънчоглед, рапица, соя) култури и продукти (шротове, масла, трици), био и органични продукти.

Моля, регистрирайте се посредством предоставената форма, за да прецените полезността на предоставяната от нас информация. След регистрация ще можете да се възползвате от едноседмичния ни тестов период на абонамент на ниво Pro Farmer & Trader.

Бъдете сред най-информираните на пазара!